Cautare

2383 de rezultate pentru "serviciul clienti dolce" (3.54 secunde)
Astfel, serviciul public de asistenta sociala va solicita situatia copiilor cu parinti plecati, anual, in ultimul trimestru al anului, unitatilor scolare care functioneaza pe raza lor administrativ teritoriala.
(1) Pana la expirarea perioadei de suspendare a exercitarii dreptului de a conduce, conducatorul de autovehicul si tramvai trebuie sa se prezinte la serviciul politiei rutiere care il are in evidenta, pentru verificarea cunoasterii regulilor de circulatie, dupa cum urmeaza:
Fata de criticile aparute ieri in presa locala, Serviciul de Imagine al Primariei Oradea a replicat, imediat, printr-un comunicat, nesemnat insa de niciun reprezentat al departamentului respectiv.
Politistii de la Serviciul Rutier Mehedinti au oprit in trafic autoturismul in care se aflau cei patru intrucat soferul acestuia a trecut pe culoarea rosie a semaforului amplasat intre viaductul Bahna si municipiul Orsova.
La data de 15 septembrie 2010, ofiteri din cadrul Politiei Sectorului 1 - Serviciul de Investigare a Fraudelor au inceput urmarirea penala impotriva lui R.
In baza datele detinute de lucratori din cadrul Politiei Sectorului 6 - Serviciul de Investigare a Fraudelor a rezultat faptul ca la o adresa din Bucuresti sunt depozitate importante cantitati de pachete de tigari ce nu au aplicate timbre fiscale eliberate de autoritatile romane, pachete de tigari ce sunt distribuite si comercializate catre diverse persoane din zona Giulesti.
In perioada ianuarie - martie 2011, politisti din cadrul Politiei Sector 2 - Serviciul Investigatii Criminale si Biroul Investigatii Criminale ai Sectiei 9 Politie au documentat activitatea infractionala a unui grup compus din 5 membri, cu preocupari pe linia savarsirii de infractiuni de furt din locuinte, avand ca principal mod de operare "ruperea butucului".
La data de 24.04.2011, in jurul orei 14.20, Serviciul Omoruri din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti a fost sesizat de catre Dispeceratul 112 cu privire la faptul ca, intr-un parc situat in sectorul 4, doua persoane au fost injunghiate.
Urmare a schimbului de informatii ce s-a desfasurat prin intermediul Centrului de Cooperare Politieneasca Internationala, Biroul National Interpol din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane, in perioada 18-19.08.2011, a sosit in Romania o delegatie a politiei cipriote care a demarat colaborarea cu Serviciul Investigatii Criminale - Politia Sectorului 6.
Divizionara secunda ALRO Slatina va sustine astazi, de la ora 16.30 (Dolce Sport 2), pe stadionul "1 Mai", ultimul meci din acest sezon competitional, adversara fiindu-i Gloria Bistrita.
Rusii au facut o adevarata demonstratie de forta marcand un gol mai frumos ca altul. Meciul a fost transmis de Dolce Sport.
Grupa C Spania - Italia, ora 19.00, la Gdansk (TVR1) Irlanda - Croatia, ora 21.45, la Poznan (Dolce Sport).
Ledger ’19 / Mandzukici ’3, ’48, Jelavici ’43 Luni Grupa D Franta - Anglia, ora 19.00, la Donetk (TVR1) Ucraina - Suedia, ora 21.45, la Kiev (Dolce Sport)
Sevcenko ‘55, ‘62 / Ibrahimovici ‘52 Marti: Grecia - Cehia, ora 19.00, la Wroclaw (TVR1) Polonia - Rusia, ora 21.45, la Varsovia. (Dolce Sport)
Italia - Croatia, ora 19.00, la Poznan (la TVR) Spania - Irlanda, ora 21.45, la Gdank (la Dolce Sport)
Ucraina - Franta, la Donetk (ora 19.00 - la TVR1) ; Suedia - Anglia, la Kiev (ora 21.45 - la Dolce Sport).
Deocamdata, este 'dolce farniente', toate tunurile sunt pe Basescu. Deocamdata tine, dar, din septembrie, intram in linie dreapta. Trebuie stranse semnaturi si intram si in campania electorala propriu-zisa", a conchis Blaga.
Baloane, hartie creponata, sclipici, sticle de bere, chistoace, coji de portocale, confetti, mancare si fum de tigara. "Au pangarit Casa Poporului!", zice Luminita Grosu.
Sejur in Italia terminat cu 100 de euro La vreo 15 kilometri de Verona, intr-o benzinarie ce tinde sa se transforme in mic orasel, cu magazine, hotel, restaurante, printre italieni imbracati in haine Dolce&Gabbana sau Armani isi face loc si un barbat in traditionalul sacou romanesc si pantaloni care incep sa straluceasca de la prea multa purtare.
Astfel, o rochie de seara marcata D&G (Dolce&Gabbana) nu apartine nici pe departe acestei firme, ci este „cu grija“ fabricata in China, locul unde se fac cele mai multe contrafaceri, comercializate apoi cu succes in Romania.
google-analytics.com